ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-  Είμαι πεπεισμένος ότι ως άνθρωπος αλλά και ως θεσμικός παράγοντας της χώρας,έχω υποχρέωση και καθήκον να αναδεικνύω και να στηρίζω τα δημιουργικά και πρότυπα στοιχεία επιχειρηματικής,επιστημονικής,επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας της κοινωνίας μας ως φωτεινά παραδείγματα προόδου και ελπίδας.Και το κάνω κάθε φορά που θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
  Με την ευκαιρία λοιπόν της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής εταιρίας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και την τιμητική διάκριση που κατέκτησε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplaces) όπου η εταιρία διακρίνεται για την πέμπτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και φέτος κατέκτησε την 4η θέση και για τέταρτη συνεχή χρονιά διακρίνεται στην Ευρώπη, όπου φέτος ανάμεσα σε 2.250 επιχειρήσεις από δεκαεννέα ευρωπαϊκές χώρες,κατέκτησε την ενδέκατη θέση,θέλω να αναδείξω το αισιόδοξο και δημιουργικό δυναμικό της χώρας μας, που μέσα στη γενική απαισιοδοξία και ισοπέδωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει.
  Ο αυτοδημιούργητος Διαμαντής Μασούτης με το πείσμα,την εργατικότητα,την απλότητα,το δυναμισμό όταν χρειάζεται, το σχεδόν πάντα χαμόγελο και την αισιοδοξία, κατατάσσεται δικαιωματικά από το έργο και την πορεία του σ’αυτό το ξεχωριστό δυναμικό.
  Αποδείχθηκε όχι μόνο ικανός δημιουργός αλλά και καλός καπετάνιος και διαχειριστής των εκάστοτε καταστάσεων αφού, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις και τα προβλήματα αλλά κατάφερε να φέρει και θετικά αποτελέσματα.
  Είναι ενδεικτικό πως, αυτή τη δύσκολη περίοδο,η Μασούτης Α.Ε.σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του κλάδου που πωλούνται ή συγχωνεύονται ή αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό, αναπτύσσεται, κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και παραμένει αμιγώς ελληνική, βορειοελλαδική και οικογενειακή επιχείρηση.
  Τα καταστήματά της, από 202, το 2010,σήμερα ανέρχονται σε 260 και απλώνονται από τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, μέχρι τη Θράκη.
  Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 6.500 εργαζομένους, στους οποίους η εταιρία αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αφού, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δεν προέβη σε καμία μείωση μισθών διατηρώντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Παράλληλα τεράστιο είναι το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.
  Η πορεία της εταιρίας θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ατομικής ικανότητας και αναδεικνύει την άλλη όψη της Ελλάδας, της ελπίδας, της προόδου και φυσικά αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα ατομικής και συλλογικής προσπάθειας και δημιουργίας.
                                                                  Σάββας Αναστασιάδης
                                                            Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

Ερώτηση με θέμα:«Υπογραφή Κοινής Διακοίνωσης για τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία για την Άμυνα και ...
23 Νοε 2017 12:15

ΕΡΩΤΗΣΗ-22.11.2017-1436-ΠΡΟΣ τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, ΘΕΜΑ: «Υπογραφή Κοινής Διακοίνωσης για τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία για την Άμυνα και την Ασφάλεια»Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στις 13/11/2017,  23 από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, υπέγραψαν Κοινή Διακοίνωση προς το Συμβούλιο και την Ύπατη Εκπρόσωπο της Επιτροπής για τις εξωτερικές υποθέσεις και την πολιτική ασφάλειας, Federica Mogherini, σχ [ ... ]

Περισσότερα...
Επίκαιρη επερώτηση Ν.Δ. στον Π. Καμμένο για τη συμφωνία με Σ. Αραβία, 06.11.2017...
20 Νοε 2017 18:18

Επίκαιρη επερώτηση για «την πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία με διακρατική συμφωνία» υπέβαλαν στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο οι αρμόδιοι τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας και οι βουλευτές του κόμματος που μετέχουν στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του βουλευτών της Ν.Δ. Θέμα: «Πώληση Βλημάτ [ ... ]

Περισσότερα...
Με ομιλητές τον Σάββα Αναστασιάδη και τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη παρουσιάστηκε στο Πανόραμα το βιβλίο του...
20 Νοε 2017 18:15

«Θράκη-το επόμενο βήμα» είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη που παρουσιάστηκε χτες στο Δημαρχείο Πανοράματος στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» παρουσία πλήθους κόσμου. Ήταν μια πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη που φιλοξενήθηκε από τον δήμο και τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, οι οποίοι μαζί με τον πρώην βουλευτή Ροδόπης ήταν οι ομιλητές στην εκδήλωση, με αναφορές σε ένα βιβλίο, το ο [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με θέμα:«Επιστροφή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο έτους 2015», 17.11.2017...
17 Νοε 2017 09:22

ΕΡΩΤΗΣΗ-Προς τους Υπουργούς: Οικονομικών Κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο ,Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Βαγγέλη Αποστόλου-Θέμα: «Επιστροφή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο έτους 2015»,Κύριοι Υπουργοί, Μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στους αγρότες για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) πετρελαίου για το έτος 2015. Παρά το ότι η εκκαθάριση του ΕΦΚ για το συγκεκριμένο έτος, ύψους περίπου 110 εκατ. ευρώ, ήταν να ολοκληρωθεί αρχικά έως τα τέλη Φ [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Νοέμβριος 2017 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

4655596
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
3407
22525
107491
4655596