ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-  Είμαι πεπεισμένος ότι ως άνθρωπος αλλά και ως θεσμικός παράγοντας της χώρας,έχω υποχρέωση και καθήκον να αναδεικνύω και να στηρίζω τα δημιουργικά και πρότυπα στοιχεία επιχειρηματικής,επιστημονικής,επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας της κοινωνίας μας ως φωτεινά παραδείγματα προόδου και ελπίδας.Και το κάνω κάθε φορά που θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
  Με την ευκαιρία λοιπόν της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής εταιρίας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και την τιμητική διάκριση που κατέκτησε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplaces) όπου η εταιρία διακρίνεται για την πέμπτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και φέτος κατέκτησε την 4η θέση και για τέταρτη συνεχή χρονιά διακρίνεται στην Ευρώπη, όπου φέτος ανάμεσα σε 2.250 επιχειρήσεις από δεκαεννέα ευρωπαϊκές χώρες,κατέκτησε την ενδέκατη θέση,θέλω να αναδείξω το αισιόδοξο και δημιουργικό δυναμικό της χώρας μας, που μέσα στη γενική απαισιοδοξία και ισοπέδωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει.
  Ο αυτοδημιούργητος Διαμαντής Μασούτης με το πείσμα,την εργατικότητα,την απλότητα,το δυναμισμό όταν χρειάζεται, το σχεδόν πάντα χαμόγελο και την αισιοδοξία, κατατάσσεται δικαιωματικά από το έργο και την πορεία του σ’αυτό το ξεχωριστό δυναμικό.
  Αποδείχθηκε όχι μόνο ικανός δημιουργός αλλά και καλός καπετάνιος και διαχειριστής των εκάστοτε καταστάσεων αφού, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις και τα προβλήματα αλλά κατάφερε να φέρει και θετικά αποτελέσματα.
  Είναι ενδεικτικό πως, αυτή τη δύσκολη περίοδο,η Μασούτης Α.Ε.σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του κλάδου που πωλούνται ή συγχωνεύονται ή αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό, αναπτύσσεται, κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και παραμένει αμιγώς ελληνική, βορειοελλαδική και οικογενειακή επιχείρηση.
  Τα καταστήματά της, από 202, το 2010,σήμερα ανέρχονται σε 260 και απλώνονται από τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, μέχρι τη Θράκη.
  Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 6.500 εργαζομένους, στους οποίους η εταιρία αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αφού, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δεν προέβη σε καμία μείωση μισθών διατηρώντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Παράλληλα τεράστιο είναι το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.
  Η πορεία της εταιρίας θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ατομικής ικανότητας και αναδεικνύει την άλλη όψη της Ελλάδας, της ελπίδας, της προόδου και φυσικά αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα ατομικής και συλλογικής προσπάθειας και δημιουργίας.
                                                                  Σάββας Αναστασιάδης
                                                            Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

Επικύρωση της πλαστογραφίας των Σκοπίων! Άρθρο μου όπως δημοσιεύθηκε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ blogs, 20.06.201...
21 Ιουν 2018 15:28

Πριν πετεινός λαλήσει τρις το τερατούργημα Κοτζιά – Τσίπρα μπήκε στις σωστές του διαστάσεις με πολύ απλό και καθαρό τρόπο. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε άπταιστη «μακεδονική», όπως λέει η συμφωνία, μίλησε μόνο για «Μακεδόνες» και «μακεδονική κοινωνία», χωρίς προσδιορισμούς. Ούτε σεβέρνα, λοιπόν, ούτε βόρεια. Κάθε μέρα άλλαζε ο προσδιορισμός που μας έλεγαν ότι συμφωνήθηκε. Για να καταλήξουμε εν τοις πράγμασι στο σκέτο «Μακεδονία», χάρι [ ... ]

Περισσότερα...
Σάββας Αναστασιάδης: Τσίπρας και Κοτζιάς τους παραχώρησαν τη δυνατότητα να λέγονται «Μακεδόνες», σ...
19 Ιουν 2018 08:32

Σε συνέντευξη  που παραχώρησε  (18.06.2018)  ο Βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη, για  την υπογραφή της συμφωνίας, από Τσίπρα και Ζάεφ στις Πρέσπες,  είπε μεταξύ άλλων:- Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή  η συμφωνία μέχρι να κυρωθεί  θα δημιουργήσει αλυσίδα προβλημάτων.- Στη Νέα Δημοκρατία ασκήσαμε το έσχατο μέσο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και κατ [ ... ]

Περισσότερα...
Σάββας Αναστασιάδης : Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η τοποθέτησή μου στη Βουλή, κατά τη ...
18 Ιουν 2018 07:57

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η επιδίωξη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν η επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος με έναν τρόπο, όμως, που να μην γεννά νέα προβλήματα, ίσως και μεγαλύτερα, που θα εκδηλωθούν πιθανότατα μετά, όταν οι σημερινές ηγεσίες δεν θα είναι πλέον στην εξουσία. Αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν να πετύχουν μία λύση με όνομα τ [ ... ]

Περισσότερα...
Σκοπιανό: Πείτε μας κ. Τσίπρα τι λέει η συμφωνία με Ζάεφ; Άρθρο μου όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδ...
11 Ιουν 2018 07:19

Οι μέρες που προηγήθηκαν όσον αφορά  την προσπάθεια επίλυσης των διαφορών μας με τα Σκόπια, δικαίωσαν όσους υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης Τσίπρα είναι λανθασμένοι και πρόχειροι.Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός, ότι μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ βγαίνει ο δεύτερος και δηλώνει δημόσια ότι διασφαλίστηκε η “μακεδονική” γλώσσα και η ταυτότητα των πολιτών της χώρας του και ότι “η  [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Ιούνιος 2018 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 22 1 2
week 23 3 4 5 6 7 8 9
week 24 10 11 12 13 14 15 16
week 25 17 18 19 20 21 22 23
week 26 24 25 26 27 28 29 30

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

4957146
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
363
15379
22150
4957146