ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-  Είμαι πεπεισμένος ότι ως άνθρωπος αλλά και ως θεσμικός παράγοντας της χώρας,έχω υποχρέωση και καθήκον να αναδεικνύω και να στηρίζω τα δημιουργικά και πρότυπα στοιχεία επιχειρηματικής,επιστημονικής,επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας της κοινωνίας μας ως φωτεινά παραδείγματα προόδου και ελπίδας.Και το κάνω κάθε φορά που θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
  Με την ευκαιρία λοιπόν της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής εταιρίας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και την τιμητική διάκριση που κατέκτησε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplaces) όπου η εταιρία διακρίνεται για την πέμπτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και φέτος κατέκτησε την 4η θέση και για τέταρτη συνεχή χρονιά διακρίνεται στην Ευρώπη, όπου φέτος ανάμεσα σε 2.250 επιχειρήσεις από δεκαεννέα ευρωπαϊκές χώρες,κατέκτησε την ενδέκατη θέση,θέλω να αναδείξω το αισιόδοξο και δημιουργικό δυναμικό της χώρας μας, που μέσα στη γενική απαισιοδοξία και ισοπέδωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει.
  Ο αυτοδημιούργητος Διαμαντής Μασούτης με το πείσμα,την εργατικότητα,την απλότητα,το δυναμισμό όταν χρειάζεται, το σχεδόν πάντα χαμόγελο και την αισιοδοξία, κατατάσσεται δικαιωματικά από το έργο και την πορεία του σ’αυτό το ξεχωριστό δυναμικό.
  Αποδείχθηκε όχι μόνο ικανός δημιουργός αλλά και καλός καπετάνιος και διαχειριστής των εκάστοτε καταστάσεων αφού, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις και τα προβλήματα αλλά κατάφερε να φέρει και θετικά αποτελέσματα.
  Είναι ενδεικτικό πως, αυτή τη δύσκολη περίοδο,η Μασούτης Α.Ε.σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του κλάδου που πωλούνται ή συγχωνεύονται ή αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό, αναπτύσσεται, κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και παραμένει αμιγώς ελληνική, βορειοελλαδική και οικογενειακή επιχείρηση.
  Τα καταστήματά της, από 202, το 2010,σήμερα ανέρχονται σε 260 και απλώνονται από τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, μέχρι τη Θράκη.
  Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 6.500 εργαζομένους, στους οποίους η εταιρία αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αφού, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δεν προέβη σε καμία μείωση μισθών διατηρώντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Παράλληλα τεράστιο είναι το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.
  Η πορεία της εταιρίας θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ατομικής ικανότητας και αναδεικνύει την άλλη όψη της Ελλάδας, της ελπίδας, της προόδου και φυσικά αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα ατομικής και συλλογικής προσπάθειας και δημιουργίας.
                                                                  Σάββας Αναστασιάδης
                                                            Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

Ο Σ. Αναστασιάδης στην εκπομπή " Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά" : Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία των Πρεσ...
20 Σεπ 2018 13:04

* Η δήλωση Ζάεφ ότι οι Έλληνες θα στηρίξουν τη συμφωνία, αναφέρεται σε αυτό που του υποσχέθηκε ο Τσίπρας.* Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα σήμερα οι Έλληνες , οι Μακεδόνες, θα είναι στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να δηλώσουν την διαφωνία τους με τη συμφωνία των Πρεσπών.* Παρακολουθούμε τελευταία όλους τους ξένους αξιωματούχους από τον Γεν. Γραμ. του ΝΑΤΟ μέχρι τον κ. Τράμπ, την κ. Μέρκελ και τον καγκελάρι [ ... ]

Περισσότερα...
Ο Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Η Νέα Δημοκρατία άργησε να κάνει εμπάργκο στη...
19 Σεπ 2018 13:09

«Νομίζω ότι άργησε η ΝΔ να πάρει αυτή την απόφαση, διότι οι ειδοποιήσεις για  συμμόρφωση της κρατικής τηλεόρασης , είναι  πάρα πολλές τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δυστυχώς η ΕΡΤ και οι διοικούντες… δεν τις έλαβαν υπόψη » δήλωσε σήμερα το πρωι (19.09.2018)στο Δημοτικό Ραδιόφωνο  Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη, ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, για την απόφαση της  Νέας Δημοκ [ ... ]

Περισσότερα...
Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας μετέτρεψε τη Θεσσαλονίκη σε πολιορκημένη πόλη, 14.09.2018...
17 Σεπ 2018 09:41

«Ο Τσίπρας μετέτρεψε τη Θεσσαλονίκη σε πολιορκημένη πόλη, γιατί δεν είχε το σθένος να αντιμετωπίσει την κοινωνία που εξαπάτησε, ταπείνωσε και φτωχοποίησε» τόνισε ο αν.Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, αναφερόμενος στην ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό.Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 «102 fm» και στον Δημήτρη Καραμαούνα, σήμερα το πρωϊ (14.09.2018) ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, υπογράμμισε ότι ο Κυ [ ... ]

Περισσότερα...
Παρέμβασή μου για τους παραδοσιακούς αμβυκούχους διημέρου, 14.09.2018...
17 Σεπ 2018 09:33

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης φέρνει στη Βουλή το ζήτημα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι «παραδοσιακοί αμβυκούχοι διημέρου» ,μέσω της κοινοβουλευτικής του παρέμβασης προς τους κ.κ. Υπουργούς, Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Αραχωβίτη και Οικονομικών κ. Τσακαλώτο-Στην παρέμβασή του ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι οι μικροί παραδοσιακοί αμβυκούχοι διημέρου, παραγωγοί της Θεσσαλονίκ [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Σεπτέμβριος 2018 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 35 1
week 36 2 3 4 5 6 7 8
week 37 9 10 11 12 13 14 15
week 38 16 17 18 19 20 21 22
week 39 23 24 25 26 27 28 29
week 40 30

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

5019462
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
176
1023
7948
5019462