ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-  Είμαι πεπεισμένος ότι ως άνθρωπος αλλά και ως θεσμικός παράγοντας της χώρας,έχω υποχρέωση και καθήκον να αναδεικνύω και να στηρίζω τα δημιουργικά και πρότυπα στοιχεία επιχειρηματικής,επιστημονικής,επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας της κοινωνίας μας ως φωτεινά παραδείγματα προόδου και ελπίδας.Και το κάνω κάθε φορά που θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
  Με την ευκαιρία λοιπόν της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής εταιρίας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και την τιμητική διάκριση που κατέκτησε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplaces) όπου η εταιρία διακρίνεται για την πέμπτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και φέτος κατέκτησε την 4η θέση και για τέταρτη συνεχή χρονιά διακρίνεται στην Ευρώπη, όπου φέτος ανάμεσα σε 2.250 επιχειρήσεις από δεκαεννέα ευρωπαϊκές χώρες,κατέκτησε την ενδέκατη θέση,θέλω να αναδείξω το αισιόδοξο και δημιουργικό δυναμικό της χώρας μας, που μέσα στη γενική απαισιοδοξία και ισοπέδωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει.
  Ο αυτοδημιούργητος Διαμαντής Μασούτης με το πείσμα,την εργατικότητα,την απλότητα,το δυναμισμό όταν χρειάζεται, το σχεδόν πάντα χαμόγελο και την αισιοδοξία, κατατάσσεται δικαιωματικά από το έργο και την πορεία του σ’αυτό το ξεχωριστό δυναμικό.
  Αποδείχθηκε όχι μόνο ικανός δημιουργός αλλά και καλός καπετάνιος και διαχειριστής των εκάστοτε καταστάσεων αφού, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις και τα προβλήματα αλλά κατάφερε να φέρει και θετικά αποτελέσματα.
  Είναι ενδεικτικό πως, αυτή τη δύσκολη περίοδο,η Μασούτης Α.Ε.σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του κλάδου που πωλούνται ή συγχωνεύονται ή αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό, αναπτύσσεται, κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και παραμένει αμιγώς ελληνική, βορειοελλαδική και οικογενειακή επιχείρηση.
  Τα καταστήματά της, από 202, το 2010,σήμερα ανέρχονται σε 260 και απλώνονται από τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, μέχρι τη Θράκη.
  Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 6.500 εργαζομένους, στους οποίους η εταιρία αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αφού, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δεν προέβη σε καμία μείωση μισθών διατηρώντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Παράλληλα τεράστιο είναι το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.
  Η πορεία της εταιρίας θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ατομικής ικανότητας και αναδεικνύει την άλλη όψη της Ελλάδας, της ελπίδας, της προόδου και φυσικά αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα ατομικής και συλλογικής προσπάθειας και δημιουργίας.
                                                                  Σάββας Αναστασιάδης
                                                            Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ...
13 Δεκ 2018 13:12

Παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπέρ των καπνοπαραγωγών του Ν. Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προκλητικά και αδικαιολόγητα εξαιρούνται από το πρόγραμμα αποζημιώσεων De minimis ύψους 8,2 εκατομμυρίων ευρώ, πραγματοποίησαν οι κύριοι Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης. Έχοντας ενημερωθεί σχετικά από τον πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (Καπνική) αλλά και πρόεδρο του Αγρο [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με θέμα:Πρόβλημα με τις εξισωτικές αποζημιώσεις λόγω της νέας οριοθέτησης περιοχών με φυσικο...
10 Δεκ 2018 07:21

  Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η-4128/7.12.2018-Προς: Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρο Αραχωβίτη-Θέμα: Πρόβλημα με τις εξισωτικές αποζημιώσεις λόγω της νέας οριοθέτησης περιοχών με φυσικούς περιορισμούς. Κύριε Υπουργέ,Σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι πολλών περιοχών της χώρας στα πλαίσια της νέας οριοθέτησης των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς του ΥΠΑΑΤ.Η νέα χάραξη αποκ [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με Θέμα: Κίνδυνος νέων καταστροφών από τη διακοπή των έργων αποκατάστασης των ζημιών στο Δή...
28 Νοε 2018 14:56

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η-3842  28/11/18-Προς τους κκ. Υπουργούς: Εσωτερικών κ. Αλέξανδρο Χαρίτση Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο-Θέμα: Κίνδυνος νέων καταστροφών από τη διακοπή των έργων     αποκατάστασης των ζημιών στο Δήμο Βόλβης.Κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων στις 27 και 28 Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού, προκλήθηκαν εκτεταμένες  καταστροφές στις περιοχές των Βρασνών, της Ασπροβάλτας και του Σταυρού, του Δήμου Βόλβης [ ... ]

Περισσότερα...
Δεν υπάρχουν λύσεις που αγνοούν το Ιστορικα Δίκαιο, Άρθρο μου όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΣυνΔ...
28 Νοε 2018 09:22

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια έχει πολλές αναγνώσεις και πολλά σημεία προς ανάλυση. Αυτό είναι σαφές. Πολλά θα ειπωθούν και πολλά θα γραφτούν. Άλλωστε, αυτό είναι το μυστικό της σύγχρονης δημοκρατίας: Άσ’ τους να λένε ό,τι θέλουν, στο τέλος εμείς θα αποφασίσουμε αυτό που έχουμε... προαποφασίσει!Σε άρθρο μου πριν λίγες μέρες έγραφα ότι «Το δημοψήφισμα της Κυριακής στα Σκόπια δεν θα δείξει αν θα λυθεί ή όχι η 27ετής εκκρεμότη [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριος 2018 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 48 1
week 49 2 3 4 5 6 7 8
week 50 9 10 11 12 13 14 15
week 51 16 17 18 19 20 21 22
week 52 23 24 25 26 27 28 29
week 1 30 31

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

5103990
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
170
651
3875
5103990