ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-  Είμαι πεπεισμένος ότι ως άνθρωπος αλλά και ως θεσμικός παράγοντας της χώρας,έχω υποχρέωση και καθήκον να αναδεικνύω και να στηρίζω τα δημιουργικά και πρότυπα στοιχεία επιχειρηματικής,επιστημονικής,επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας της κοινωνίας μας ως φωτεινά παραδείγματα προόδου και ελπίδας.Και το κάνω κάθε φορά που θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
  Με την ευκαιρία λοιπόν της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής εταιρίας supermarket Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και την τιμητική διάκριση που κατέκτησε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Best Workplaces) όπου η εταιρία διακρίνεται για την πέμπτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και φέτος κατέκτησε την 4η θέση και για τέταρτη συνεχή χρονιά διακρίνεται στην Ευρώπη, όπου φέτος ανάμεσα σε 2.250 επιχειρήσεις από δεκαεννέα ευρωπαϊκές χώρες,κατέκτησε την ενδέκατη θέση,θέλω να αναδείξω το αισιόδοξο και δημιουργικό δυναμικό της χώρας μας, που μέσα στη γενική απαισιοδοξία και ισοπέδωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει.
  Ο αυτοδημιούργητος Διαμαντής Μασούτης με το πείσμα,την εργατικότητα,την απλότητα,το δυναμισμό όταν χρειάζεται, το σχεδόν πάντα χαμόγελο και την αισιοδοξία, κατατάσσεται δικαιωματικά από το έργο και την πορεία του σ’αυτό το ξεχωριστό δυναμικό.
  Αποδείχθηκε όχι μόνο ικανός δημιουργός αλλά και καλός καπετάνιος και διαχειριστής των εκάστοτε καταστάσεων αφού, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας όχι μόνο αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις και τα προβλήματα αλλά κατάφερε να φέρει και θετικά αποτελέσματα.
  Είναι ενδεικτικό πως, αυτή τη δύσκολη περίοδο,η Μασούτης Α.Ε.σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του κλάδου που πωλούνται ή συγχωνεύονται ή αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό, αναπτύσσεται, κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και παραμένει αμιγώς ελληνική, βορειοελλαδική και οικογενειακή επιχείρηση.
  Τα καταστήματά της, από 202, το 2010,σήμερα ανέρχονται σε 260 και απλώνονται από τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, μέχρι τη Θράκη.
  Το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 6.500 εργαζομένους, στους οποίους η εταιρία αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, αφού, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δεν προέβη σε καμία μείωση μισθών διατηρώντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Παράλληλα τεράστιο είναι το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εταιρίας.
  Η πορεία της εταιρίας θεωρείται άκρως επιτυχημένη καθώς αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ατομικής ικανότητας και αναδεικνύει την άλλη όψη της Ελλάδας, της ελπίδας, της προόδου και φυσικά αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα ατομικής και συλλογικής προσπάθειας και δημιουργίας.
                                                                  Σάββας Αναστασιάδης
                                                            Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, βουλευτ...
15 Φεβ 2018 07:30

«Με εγκύκλιο του, το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να μας πείσει ότι η 9η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως “Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας”.Για άλλη μία φορά, η Κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών -συμπεριλαμβανομένων και των ομογενών- αφού, όπως είναι γνωστό, για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται απόφαση της UNESCO και έγκριση της από τον Ο.Η.Ε. ύστερα από υποβολή σχετικού αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον δεν γνωρίζουν τη διαδ [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με θέμα: Έχει τελικά κάποιο σχέδιο η Κυβέρνηση για τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπα...
14 Φεβ 2018 11:31

ΕΡΩΤΗΣΗ-αρ. πρωτ. 3284-Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου-Θέμα: Έχει τελικά κάποιο σχέδιο η Κυβέρνηση για τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση; Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2018-Κύριε Υπουργέ, Από τις αρχές Μαΐου 2017, οπότε ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων, με σωρεία αντικρουόμενων δηλώσεων, συνεχίζετε με συνέπεια να εμπαίζετε σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητ [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με θέμα: «Στο κενό» η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και οι Πληρωμές των Τευτλοπαραγωγών για το...
14 Φεβ 2018 11:29

ΕΡΩΤΗΣΗ,αρ. πρωτ. 2580,προς Τους Υπουργούς ⦁ Οικονομίας και Ανάπτυξης Κ. Δήμο Παπαδημητρίου ⦁ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Βαγγέλη Αποστόλου-Θέμα: «Στο κενό» η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και οι Πληρωμές των Τευτλοπαραγωγών για το έτος 2017.Κύριοι Υπουργοί,Σε συνέχεια της από 29-12-2017 Ερώτησης μου, επανερχόμαστε στο εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της πληρωμής των τευτλοπαραγωγών, που ακόμη παραμένουν απλήρωτοι για την παραγωγή του 2017, [ ... ]

Περισσότερα...
Ερώτηση με θέμα:Απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων ΕΣΠΑ 2014-2020για το έτος 2017, 09.02.2018...
14 Φεβ 2018 11:26

ΕΡΩΤΗΣΗ και ΑΚΕ-Προς: Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης-Θέμα: Απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων ΕΣΠΑ 2014-2020για το έτος 2017 09.02.2018-κ. Υπουργέ, πρόσφατη έρευνα που παρουσίασε το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), απεικονίζει με τον πλέον ανησυχητικό τρόπο την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αλλά και της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους τα νοικοκυριά. Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα της ΓΣΕΒΕ [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Φεβρουάριος 2018 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 5 1 2 3
week 6 4 5 6 7 8 9 10
week 7 11 12 13 14 15 16 17
week 8 18 19 20 21 22 23 24
week 9 25 26 27 28

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

4880444
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
32
9501
25175
4880444