Θεσσαλονίκη  09 Σεπτεμβρίου 2015-Σάββας  Αναστασιάδης: Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο, την Ελλάδα.

         Για ενότητα μίλησε ο Σάββας  Αναστασιάδης και για ειλικρίνεια, στην  δεύτερη κοινή προεκλογική εκδήλωση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7  Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 το βράδυ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

       Είναι  τα χαρακτηριστικά που πρέπει να κυριαρχήσουν επιτέλους στην πολιτική  υποστήριξε ο Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

    « Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο. Να δούμε την Ελλάδα στο σύνολό της. Είναι η κατάλληλη στιγμή αφού καταρρίφθηκαν όλες οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες, οι ουτοπίες, οι ιδεοληψίες, τα ψέματα που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
     Να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο, να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την μοίρα της Χώρας. Πρέπει να το κάνουμε γιατί αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προοδεύει. Γιατί το οφείλουμε στους προγόνους μας  και τα παιδιά μας. Σ΄αυτή την ήρεμη αλλά  δυναμική πορεία να ξέρετε ότι θα προκληθούμε. Εμείς όμως δεν πρέπει να ενδώσουμε. Να τους απαντάμε με χαμόγελο. Να μην παρασυρθούμε από την τεχνητή ένταση-πόλωση.  Να τους καλέσουμε σε διάλογο. Εμείς τους θέλουμε όλους και τους αγκαλιάζουμε όλους……………»

         Εκτός από τους πολίτες και  φίλους της Περιφέρειάς τους, αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων, ήταν εκεί σύσσωμη η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Θέρμης μαζί με τον πρόεδρό της τον Πάζη τον Κώστα.

     Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης  αναφερόμενος στην σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων:

     «Σ΄αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη Χώρα τους ζητούμε να στηρίξουν τη σταθερότητα, να στηρίξουν τη Ν.Δ. που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται τη διακυβέρνηση της Χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το κάνουμε ότι μπορούμε να τραβήξουμε την Ελλάδα μπροστά. Μπορούμε να στηρίξουμε τους αγρότες , και το έχουμε κάνει όταν είχαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας.  Φυσικά και πρέπει να συμμετέχουν και οι αγρότες την Εθνική προσπάθεια. Τα σκληρά μέτρα όμως που σχεδιάζουν να τους επιβάλλουν δεν αντέχονται. Θα το παλέψουμε και θα έχουμε αποτελέσματα. Ήδη ετοιμάζεται η αντιπρόταση με εντολή του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους , μισθωτούς και συνταξιούχους, τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες , όπως κάναμε στο παρελθόν. Τους μικρομεσαίους , ελεύθερους επαγγελματίες, Ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, που η υψηλή φορολογία τείνει να τους εξαφανίσει. ……….. Αυτά αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας και μόνο εμείς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε. Δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν οι κρατιστές . Άλλωστε  το έχουν δηλώσει…….».

13 Μαϊ 2018 18:12

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση- παράσταση με θέμα « ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ» που πραγματοποιήθηκε  στο  Βασιλικό Θέατ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
21 Μαρ 2017 19:59

Συνάντηση με την ομάδα εργασίας του Τομέα  Απόδημου Ελληνισμού  είχε σήμερα  Τρίτη 21 Μαρτίου , ο Βουλε [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
07 Μαρ 2017 11:52

Το τεράστιο θέμα της διασποράς, με σημεία αιχμής την ψήφο των ομογενών και τις επενδύσεις, άνοιξαν οι ομιλητέ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
03 Μαρ 2017 09:50

Στους  Δελφούς βρίσκεται  ο αν. Τομεάρχης Εξωτερικών Ν.Δ. για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Σάββ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
03 Μαρ 2017 09:48

Την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κομματικά στελέχη είχε σήμερα Τετάρτη  1 Μαρτίου ο Βουλευτής της Νέα [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
19 Ιαν 2017 14:41

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Αθήνας,  συνάντηση του  [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
Επικύρωση της πλαστογραφίας των Σκοπίων! Άρθρο μου όπως δημοσιεύθηκε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ blogs, 20.06.201...
21 Ιουν 2018 15:28

Πριν πετεινός λαλήσει τρις το τερατούργημα Κοτζιά – Τσίπρα μπήκε στις σωστές του διαστάσεις με πολύ απλό και καθαρό τρόπο. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε άπταιστη «μακεδονική», όπως λέει η συμφωνία, μίλησε μόνο για «Μακεδόνες» και «μακεδονική κοινωνία», χωρίς προσδιορισμούς. Ούτε σεβέρνα, λοιπόν, ούτε βόρεια. Κάθε μέρα άλλαζε ο προσδιορισμός που μας έλεγαν ότι συμφωνήθηκε. Για να καταλήξουμε εν τοις πράγμασι στο σκέτο «Μακεδονία», χάρι [ ... ]

Περισσότερα...
Σάββας Αναστασιάδης: Τσίπρας και Κοτζιάς τους παραχώρησαν τη δυνατότητα να λέγονται «Μακεδόνες», σ...
19 Ιουν 2018 08:32

Σε συνέντευξη  που παραχώρησε  (18.06.2018)  ο Βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη, για  την υπογραφή της συμφωνίας, από Τσίπρα και Ζάεφ στις Πρέσπες,  είπε μεταξύ άλλων:- Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή  η συμφωνία μέχρι να κυρωθεί  θα δημιουργήσει αλυσίδα προβλημάτων.- Στη Νέα Δημοκρατία ασκήσαμε το έσχατο μέσο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και κατ [ ... ]

Περισσότερα...
Σάββας Αναστασιάδης : Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η τοποθέτησή μου στη Βουλή, κατά τη ...
18 Ιουν 2018 07:57

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η επιδίωξη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν η επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος με έναν τρόπο, όμως, που να μην γεννά νέα προβλήματα, ίσως και μεγαλύτερα, που θα εκδηλωθούν πιθανότατα μετά, όταν οι σημερινές ηγεσίες δεν θα είναι πλέον στην εξουσία. Αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν να πετύχουν μία λύση με όνομα τ [ ... ]

Περισσότερα...
Σκοπιανό: Πείτε μας κ. Τσίπρα τι λέει η συμφωνία με Ζάεφ; Άρθρο μου όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδ...
11 Ιουν 2018 07:19

Οι μέρες που προηγήθηκαν όσον αφορά  την προσπάθεια επίλυσης των διαφορών μας με τα Σκόπια, δικαίωσαν όσους υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης Τσίπρα είναι λανθασμένοι και πρόχειροι.Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός, ότι μετά τη συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ βγαίνει ο δεύτερος και δηλώνει δημόσια ότι διασφαλίστηκε η “μακεδονική” γλώσσα και η ταυτότητα των πολιτών της χώρας του και ότι “η  [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Ιούνιος 2018 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 22 1 2
week 23 3 4 5 6 7 8 9
week 24 10 11 12 13 14 15 16
week 25 17 18 19 20 21 22 23
week 26 24 25 26 27 28 29 30

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

4957058
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
275
15291
22062
4957058