Θεσσαλονίκη  09 Σεπτεμβρίου 2015-Σάββας  Αναστασιάδης: Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο, την Ελλάδα.

         Για ενότητα μίλησε ο Σάββας  Αναστασιάδης και για ειλικρίνεια, στην  δεύτερη κοινή προεκλογική εκδήλωση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7  Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 το βράδυ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

       Είναι  τα χαρακτηριστικά που πρέπει να κυριαρχήσουν επιτέλους στην πολιτική  υποστήριξε ο Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

    « Να βάλουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν, να δούμε το μεγάλο. Να δούμε την Ελλάδα στο σύνολό της. Είναι η κατάλληλη στιγμή αφού καταρρίφθηκαν όλες οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες, οι ουτοπίες, οι ιδεοληψίες, τα ψέματα που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
     Να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο, να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την μοίρα της Χώρας. Πρέπει να το κάνουμε γιατί αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προοδεύει. Γιατί το οφείλουμε στους προγόνους μας  και τα παιδιά μας. Σ΄αυτή την ήρεμη αλλά  δυναμική πορεία να ξέρετε ότι θα προκληθούμε. Εμείς όμως δεν πρέπει να ενδώσουμε. Να τους απαντάμε με χαμόγελο. Να μην παρασυρθούμε από την τεχνητή ένταση-πόλωση.  Να τους καλέσουμε σε διάλογο. Εμείς τους θέλουμε όλους και τους αγκαλιάζουμε όλους……………»

         Εκτός από τους πολίτες και  φίλους της Περιφέρειάς τους, αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων, ήταν εκεί σύσσωμη η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Θέρμης μαζί με τον πρόεδρό της τον Πάζη τον Κώστα.

     Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης  αναφερόμενος στην σταθερότητα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων:

     «Σ΄αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη Χώρα τους ζητούμε να στηρίξουν τη σταθερότητα, να στηρίξουν τη Ν.Δ. που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται τη διακυβέρνηση της Χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το κάνουμε ότι μπορούμε να τραβήξουμε την Ελλάδα μπροστά. Μπορούμε να στηρίξουμε τους αγρότες , και το έχουμε κάνει όταν είχαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας.  Φυσικά και πρέπει να συμμετέχουν και οι αγρότες την Εθνική προσπάθεια. Τα σκληρά μέτρα όμως που σχεδιάζουν να τους επιβάλλουν δεν αντέχονται. Θα το παλέψουμε και θα έχουμε αποτελέσματα. Ήδη ετοιμάζεται η αντιπρόταση με εντολή του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους , μισθωτούς και συνταξιούχους, τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες , όπως κάναμε στο παρελθόν. Τους μικρομεσαίους , ελεύθερους επαγγελματίες, Ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, που η υψηλή φορολογία τείνει να τους εξαφανίσει. ……….. Αυτά αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας και μόνο εμείς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε. Δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν οι κρατιστές . Άλλωστε  το έχουν δηλώσει…….».

Σμύρνη 1922: Δεν ξεχνάμε, άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "δημοκρατία", 14.09.2017...
15 Σεπ 2017 07:31

Σμύρνη 1922: Δεν ξεχνάμε-Η 14η Σεπτεμβρίου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος όπως καθιερώθηκε το 1998 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων, αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι του δράματος της ρωμιοσύνης. Μαζί με τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, σηματοδοτεί τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Ανατολής μετά από τρισχιλιετή παρουσία στην πέραν του Αιγαίου Ελλάδα.  Η γενοκτονία των Ελλή [ ... ]

Περισσότερα...
Συνέντευξη στον "Ελεύθερο Τύπο, 11.09.2017
13 Σεπ 2017 05:56

Οργανωμένο σχέδιο της Αλβανίας κατά του Ελληνισμού της Χειμάρρας-Στον απόηχο της ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο τομέας Εξωτερικών της Ν.Δ. με θέμα τις «ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία», ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σάββας Αναστασιάδης, μιλά στον Ελεύθερο Τύπο για το ζήτημα αυτό και για την [ ... ]

Περισσότερα...
Τσίπρας στη ΔΕΘ: από τις απάτες στις αυταπάτες, άρθρο μου όπως δημοσιεύτηκε στην εφημεριδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕ...
10 Σεπ 2017 17:34

Στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης υπάρχουν σίγουρα καταγεγραμμένες αρκετές υποσχέσεις από τα χείλη των πολιτικών που έμειναν υποσχέσεις. Ωστόσο, ήταν κατά κύριο λόγο πολιτικές αστοχίες, παρά συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών.Το γεγονός ότι η οικονομική κρίση προκάλεσε αδιαμφισβήτητα άνοδο του λαϊκισμού έδωσε το… προνόμιο σε έναν αρχηγό της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευθεί απροκάλυπτα το βήμα της ΔΕΘ για να υφαρπάξει ο [ ... ]

Περισσότερα...
Ομιλία κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικ...
08 Σεπ 2017 13:23

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.Κύριε Υπουργέ, κύριε Πετρόπουλε -φύγατε από την Αίθουσα;- σας άκουσα με έκπληξη στην τοποθέτησή σας να προσπαθείτε να εξωραΐσετε μια τραγική κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στους ασφαλισμένους και στους συνταξιούχους, αλλά το κυριότερο να μην δέχεστε και να μην ανέχεστε την κριτική, να μην ανέχεστε την άλλη άποψη, να μην ανέχεστε τον διάλογο εσείς που αυτοπροσδιορίζεστε ως δημοκράτες. Εί [ ... ]

Περισσότερα...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
21 Μαρ 2017 19:59

Συνάντηση με την ομάδα εργασίας του Τομέα  Απόδημου Ελληνισμού  είχε σήμερα  Τρίτη 21 Μαρτίου , ο Βουλε [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
07 Μαρ 2017 11:52

Το τεράστιο θέμα της διασποράς, με σημεία αιχμής την ψήφο των ομογενών και τις επενδύσεις, άνοιξαν οι ομιλητέ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
03 Μαρ 2017 09:50

Στους  Δελφούς βρίσκεται  ο αν. Τομεάρχης Εξωτερικών Ν.Δ. για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Σάββ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
03 Μαρ 2017 09:48

Την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κομματικά στελέχη είχε σήμερα Τετάρτη  1 Μαρτίου ο Βουλευτής της Νέα [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
19 Ιαν 2017 14:41

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Αθήνας,  συνάντηση του  [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
05 Ιαν 2017 19:06

Σήμερα, 5 Ιανουαρίου , και ώρα 18.30 το απόγευμα , στα νέα κεντρικά γραφεία της Ν. Δ.  στη Θεσσαλονίκη, πραγματοπ [ ... ]

Δελτία τύπουΣυνέχεια...
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ακολουθείστε μας στο...

  • Facebook: savvas.anastasiadis
  • Flickr: photos/savvas_anastasiadis/
  • Twitter: savanastasiadis
  • YouTube: savanastasiadis

Ημερολόγιο δράσεων...

Τον προηγούμενο μήνα Σεπτέμβριος 2017 Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 35 1 2
week 36 3 4 5 6 7 8 9
week 37 10 11 12 13 14 15 16
week 38 17 18 19 20 21 22 23
week 39 24 25 26 27 28 29 30

Σύνδεσμοι...

Επισκεψιμότητα...

4357154
Σήμερα
Τρέχουσα Εβδομάδα
Τρέχον Μήνας
Σύνολο
1676
14322
137762
4357154